Dezvoltăm împreună de mai bine de 15 ani!

Proiect M12
Descoperă cum ACASĂ
poate deveni VACANȚĂ

FINALIZARE PRIMA FAZĂ

DECEMBRIE 2020

Proiect M12
Sail into your new home

FINALIZARE PRIMA FAZĂ

DECEMBRIE 2020

Proiect M12
Descoperă cum ACASĂ
poate deveni VACANȚĂ

FINALIZARE PRIMA FAZĂ

DECEMBRIE 2020

Proiect M12
Sail into your new home

FINALIZARE PRIMA FAZĂ

DECEMBRIE 2020

Proiect M12
Descoperă cum ACASĂ
poate deveni VACANȚĂ

FINALIZARE PRIMA FAZĂ

DECEMBRIE 2020

img
15 ani de
experiență
despre proiect

M12 — The T Twelve

Sail into your new home

The M Twelve building este un proiect tip boutique situat în zona Summerland unde poți avea distracția la tine acasă. Arhitectura este atent realizată cu elemente armonioase și linii frumos aranjate.

The M Twelve îți oferă experiența exclusivistă a unui apartament situat în locația cea mai vibrată a stațiunii Mamaia și în acelați timp te poți bucura de intimitate și liniște pe malul canalului Dunăre-Marea Neagră.

Tipuri de apartamente

Arhitectură

Structură

Fundația construcției va fi realizată din fundații continue, alcătuite din talpă cu secțiunea de 60x160cm. Cota de fundare a acesteia va fi la 2,90m față de cota 0 a imobilului. Structura de rezistență va fi alcătuită din cadre de beton armat monolit, dezvoltate pe 2 direcții, capabilă să preia încărcările verticale și orizontale.

Fațadă

Fațada are un aspect modern în coloristică antracit, cu sistem de termoizolare de 10 cm vată minerală bazaltică. Închiderile exterioare sunt realizate din BCS de 35 cm grosime peste care se aplică termosistem din vată bazaltică minerală de 10 cm. Fațada se va finisa cu tencuială decorativă siliconico- silicatică în nunațe de alb pentru un o a crea o arhitectură deosebită modernă.

Pardoseli

Pardoselile sunt placate cu plăci ceramice , foarte rezistente și durabile în cazul unei exploatări intense clasa 32. Izolare termică și fonică Eficiență energetică ridicată se va realiza prin montarea de vată bazaltică minerală de 10 cm. Materialul utilizat este un produs natural realizat din rocă vulcanică topită, cu proprietăți de izolare termică și fonică ridicată. Caracteristicile vatei minerale bazaltice întrunesc condițiile favorabile creării unui stil de viață sănătos și costuri reduse de încălzire ale locuinței.

Pereți interiori

Compartimentarea se realizează din BCA de 10 cm grosime peste care se va aplica gips carton peste care se va aplica zugrăveală lavabilă.

Ferestre

Tâmplăria exterioară este realizata cu profile PVC sistem Barrier cu trei foi de geam (tripan) de culoare gri antracit,la exterior și alb către interior, profil 5 camere protejându-ne de eventualele zgomote exterioare și venind în completara sistemulului de termoizolare cu vată minerală bazaltică, obținând costuri de întreținere scăzute.

Instalații

Centrală termică de apartament marca Immergaz. Apartamentele vin dotate cu traseu de aer condiționat special create pentru a facilita poziția acestora. Ne dorim să utilizezi apartamentul în cel mai bun mod, iar din acest motiv vom veni cu un manual de utilizare prin care poți afla în orice moment pozițiile instalațiilor.

Finisaje băi

Băile sunt placate cu gresie și faianță de cea mai bună calitate, atent alese de la furnizori de renume precum Kai Group.

Obiecte sanitare

Obiectele sanitare au fost atent selecționate cu ajutorul echipei de designeri Luna Design Studio cu accente moderne, rectangulare, menite să se potrivească cu orice tip de design marca Fero.

Uși exterioare

Ușile exterioare vor purta marca Porta Doors și vin cu sistem metalic antiefracție.

Uși interioare

Ușile interioare marca Porta Doors vin cu un design modern și cu sistem izolator fonic superior.

Beneficii

Localizare

Localizare în zonă liniștită plină de verdeață a stațiunii Mamaia Nord. ACASĂ este locul unde regăsești liniștea. Localizarea noul proiect Toth Developments împletește nevoie de liniște și în același timp de proximitate față de zona vibrantă a Stațiunii Mamaia. Fie că alegi să îți petreci diminețile pe terasa locuinței tale sau dorești să te bucuri de briza mării, proiectul M12 este locul potrivit, pentru că se află la câteva minute distanță față de malul mării și pe malul Canalului Dunăre- Marea Neagră.

Design

Apartamentele pot fi achiziționate complet amenajate cu design specific. Se poate alege colaborarea cu echipa de designeri Luna Design Studio pentru a avea un apartament complet amenajat și utilat, cu bugete potrivite și aprobate de către fiecare client. Pentru fiecare tip de apartament am gândit o amenajare distinctă care să vină să bifeze 2 criterii importante: EFICIENȚĂ ȘI DESIGN. Când spunem EFICIENȚĂ ne gândim la o eficiență de compartimentare dar și eficiență de materiale. Și astfel am putut crea un DESIGN unic în buget potrivit care să ofere starea de vacanță de care ai nevoie.

Calitatea proiectului

Beneficiind de echipă proprie de construcție, suntem atenți la fiecare detaliu pe care îl implementăm în construcțiile noastre. Cu un background de peste 15 ani, implementăm de fiecare data soluții eficiente de construcție, menite să asigure o durabilitate desăvârșită clădirii. Proiectele noastre vin să creioneze experiența de care beneficiem de atâta vreme, să nuanțeze ideea de calitate desăvârșită deoarece pentru noi CALITATEA primează și reprezintă cel mai important criteriu după care construim. Deoarece dorim ca proiectele noastre să sublinieze atenția cu care tratăm fiecare parte a proiectului în parte.

Subsolul - Spații de parcare

Subsolul este hidroizolat, vine cu o parcare multiventilată, adăpost apărare civilă și spații tehnice.

Finisaje premium

Întreaga gamă de finisaje este selecționată cu grijă în nuanțe neutre care se pot adapta în funcție de fiecare caracter.

Compartimentare eficientă

Apartamentele compacte sunt atent compartimentate în așa fel încât să ofere spațiul ideal pentru acasă.

Terase generoase

Terasele vin cu o adâncime de 2 m unde poți poziționa lejer un loc de luat masa pentru serile târzii de vară.

Posibilitate contractare spre închiriere

Ai nevoie de închirierea apartamentului tău. Dezvoltatorul se poate ocupa pentru tine de acest serviciu.

Posibilitatea colaborare curățenie

Dezvoltatorul poate pune la dispoziție echipa de curățenie contra cost.

  Localizare

Solicită informații

Adresă

Strada M12, Mamaia Nord / Năvodari

Strada T12, Mamaia Nord / Năvodari

Program de lucru

Luni - Sâmbătă: 09:00 - 20:00

Email

Ne puteți contacta și la adresa noastră de email : sales@tothdevelopments.ro