Dezvoltăm împreună de mai bine de 15 ani!

Apartament PARIZIAN

Începând de la:

59.000 €

Plan apartament

Arhitectură

Structură

Fundația construcției se va face pe o pernă de fundare de pamânt cu grosimea de 1 m și evazare laterală de 1 m pe laturile de nord, sud și vest. Structura de rezistență va fi alcătuită din cadre de beton armat monolit, dezvoltate pe 2 direcții. Structură de rezistență din beton armat capabilă să preia încărcările verticale și orizontale.

Fațadă

Fațada are un aspect modern în coloristică antracit, cu sistem de termoizolare de 10 cm polistiren. Închiderile exterioare sunt realizate din BCS de 35 cm grosime peste care se aplică termosistem din polistiren exudrat cu o grosime de 10 cm. Fațada se va finisa cu tencuială decorativă siliconico- silicatică. Pentru un o a crea o arhitectură deosebită vom evidenția accentul parizian prin poziționarea unor metro tiles, potrivite pentru armonizarea identității fațadei.

Pardoseli

Pardoselile sunt placate cu placi de ceramice, de piatră, foarte rezistente și durabile în cazul unei exploatări intense. Izolare termincă si fonică. Eficientă energetică prin termoizolarea țevilor.

Pereți interiori

Compartimentarea se realizează din BCA de 10 cm grosime peste care se va aplica gips carton, ce va fi finisat ulterior cu zugrăveală lavabilă.

Ferestre

Tâmplăria exterioară este realizata cu profile PVC sistem Salamander cu trei foi de geam (tripan) de culoare gri antracit, la exterior și alb către interior, profil 5 camere protejându-ne de eventualele zgomote exterioare și prevenind astfel pierderile de căldură.

Instalații

Centrală termică de apartament marca Immergaz. Apartamentele vin dotate cu traseu de aer condiționat special creat pentru a facilita poziția acestora. Ne dorim să utilizezi apartamentul în cel mai bun mod, iar din acest motiv vom veni cu un manual de utilizare prin care poți afla în orice moment pozițiile instalațiilor.

Finisaje băi

Băile sunt placate cu gresie și faianță de cea mai bună calitate, atent alese de la furnizori de renume precum Kai Group.

Obiecte sanitare

Obiectele sanitare au fost atent selecționate cu ajutorul echipei de designeri Luna Design Studio cu accente moderne, rectangulare, menite să se potrivească cu orice tip de design marca Fero.

Uși exterioare

Ușile exterioare vor purta marca Porta Doors și vin cu sistem metalic antiefracție.

Uși interioare

Ușile interioare marca Porta Doors vin cu un design modern și cu sistem izolator fonic superior.

Beneficii

Localizare

Când am ales localizarea primului proiect dezvoltat de noi Toth Developments ca și dezvoltator, ne-am gândit mai întâi ce reprezintă în viziunea noastră o vacanță ideală. Primele 2 stări care ne-au venit în minte au fost: liniște și apropiere de briza Mării Negre. Și da, proiectul T12 a bifat aceste 2 stări, deoarece proiectul este împrejmuit de copaci mature care să ne ofere liniștea de care avem nevoie în vacanță. Și da… se află la câteva minute distanță față de malul mării și pe malul Canalului Dunăre - Marea Neagră.

Design

Apartamentele pot fi achiziționate complet amenajate cu design specific. Se poate alege colaborarea cu echipa de designeri Luna Design Studio pentru a avea un apartament complet amenajat și utilat, cu bugete potrivite și aprobate de către fiecare client. Pentru fiecare tip de apartament am gândit o amenajare distinctă care să vină să bifeze 2 criterii importante: EFICIENȚĂ ȘI DESIGN. Când spunem EFICIENȚĂ ne gândim la o eficiență de compartimentare dar și eficiență material. Și astfel am putut crea un DESIGN unic în buget potrivit care să ofere starea de vacanță de care ai nevoie.

Calitatea proiectului

Beneficiind de echipă proprie de construcție, suntem atenți la fiecare detaliu pe care îl implementăm în construcțiile noastre. Cu un background de peste 15 ani, implementăm de fiecare data soluții eficiente de construcție, menite să asigure o durabilitate desăvârșită clădirii. Proiectele noastre vin să creioneze experiența de care beneficiem de atâta vreme, să nuanțeze ideea de calitate desăvârșită deoarece pentru noi CALITATEA primează și reprezintă cel mai important criteriu după care construim. Deoarece dorim ca proiectele noastre să sublinieze atenția cu care tratăm fiecare parte a proiectului în parte.

Subsolul - Spații de parcare

Subsolul este hidroizolat, vine cu o parcare multiventilată, adăpost apărare civilă și spații tehnice.

Finisaje premium

Întreaga gamă de finisaje este selecționată cu grijă în nuanțe neutre care se pot adapta în funcție de fiecare caracter.

Compartimentare eficientă

Apartamentele compacte sunt atent compartimentate în așa fel încât să ofere spațiul ideal pentru acasă.

Terase generoase

Terasele vin cu o adâncime de 2 m unde poți poziționa lejer un loc de luat masa pentru serile târzii de vară.

Posibilitate contractare spre închiriere

Ai nevoie de închirierea apartamentului tău. Dezvoltatorul se poate ocupa pentru tine de acest serviciu.

Posibilitatea colaborare curățenie

Dezvoltatorul poate pune la dispoziție echipa de curățenie contra cost.

  Localizare

Solicită informații

Adresă

Strada M12, Mamaia Nord / Năvodari

Strada T12, Mamaia Nord / Năvodari

Program de lucru

Luni - Sâmbătă: 09:00 - 20:00

Email

Ne puteți contacta și la adresa noastră de email : sales@tothdevelopments.ro